kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Kiinteistöjen sähkötyöt ja palvelut

kuva sivustollakuva sivustolla

Valaistuspäivitykset

Asiantuntijamme ovat apunasi, kun on aika uusia valaistus. Erilaiset halli-, tehdas- ja toimistotilat kannattaa arvioittaa asiantuntijalla, sillä valaisinremontti maksaa todennäköisesti itsensä takaisin alle viidessä vuodessa.

Toteutamme asiantuntevasti valaisinjärjestelmien sekä muutostarpeiden arviointeja. Voit kutsua asiantuntijamme paikalle arvioimaan nykyisen valaisinjärjestelmän kunnon, muutostöiden kustannukset sekä laskemaan järjestelmän muutoksesta saatavan säästön.

Uudenlainen led-valaistus sopii kaikkiin tiloihin, ja se räätälöidään toiveidesi ja käyttötarkoituksesi mukaan. Valaistus voidaan suunnitella esimerkiksi päivänvalon tai käytön mukaisesti säätyväksi ja sitä voidaan ohjata täysin etänä.

Led-valot kuluttavat vähemmän sähköä, kun valot palavat vain tarvittaessa ja uusi valaistus on lähes huoltovapaa. Uusien valaisimien pienempi energiankulutus kannattaa huomioida myös pääsulakkeen oikealla mitoituksella, sillä pääsulakkeen pienentyessä pienenee energialaitoksen pääsulakkeen kokoon perustuva maksu. Laskelman tekeminen kuuluu osana valaistuspäivityksen toimenpiteisiin.

Lue Valaisinsaneeraukset-esite.

← Takaisin