kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Kiinteistöjen sähkötyöt ja palvelut

kuva sivustollakuva sivustolla

ATK- ja verkkopalvelut

Kiinteistön nykyaikainen monipalveluverkko mahdollistaa kaikkien tietoliikenne- ja viestintäpalveluiden välittämisen nopeasti ja luotettavasti yhdellä verkkoratkaisulla. Käytitpä verkkopalveluja sitten yrityksesi päivittäisen liiketoiminnan pyörittämiseen tai kotona viihteen vuoksi surffailuun, sujuva ja luotettava verkon toiminta on yksi verkkopalvelujen perusedellytyksistä.

Monipalveluverkolla yhteydet eivät pätki

Monipalveluverkolla tarkoitetaan ajanmukaista ja palveluille avointa sisäjohtoverkkoa, jonka tarkoitus on mahdollistaa monipuoliset tietoliikenne- ja viestintäpalvelut sekä yksityis- että yrityskäyttöön helposti, luotettavasti ja laadukkaasti. Kiinteällä yleiskaapeloinnilla toteutettava monipalveluverkko tarjoaa huomattavasti paremman suorituskyvyn sekä luotettavammat ja turvallisemmat yhteydet kuin langattomat palveluratkaisut. Nopeiden tietoliikenneyhteyksien lisäksi monipalveluverkossa voidaan toteuttaa esimerkiksi:

  • puheluita ja digitaalisia tv-palveluita
  • turvallisuusvalvontaratkaisuja
  • etävalvontaratkaisuja
  • rakennusautomaatioratkaisuja

Toimitilakiinteistöihin asennetut yleiskaapelointiverkot ovat yleistymässä nopeasti myös asuinrakennuksissa. Luotettavilla verkkopalveluilla varmistat yrityksesi kilpailu- ja toimintakyvyn nopeasti digitalisoituvassa yritysmaailmassa. Koska etätöiden tekeminen on yleistynyt ja palvelut siirtyneet verkkoon, on toimiva monipalveluverkko tarkoituksenmukainen myös kotitalouksille.

Verkon mittaus ja kuntotutkimus

Sisäjohtoverkko ei ole valmis, ennen kuin verkon toimivuus on varmistettu huolellisilla mittauksilla. Hoidamme mittaukset nopeasti ja varmasti ja kuntotutkimuksella voimme selvittää puhelinsisäjohtoverkon kunnon ja verkolla saavutettavan siirtonopeuden. Tutkimuksen avulla suunnittelemme mahdolliset verkkopalvelujen parannukset. Tallennamme aina mittaus- ja kuntoluokitusarvot arkistoomme ja toimitamme luovutushetken arvot mittauspöytäkirjamuodossa sekä paperisena että sähköisesti tilaajalle.

Verkkopalveluiden päteväksi tunnustettu välittäjä

Henkilö- ja yritysarviointi Seti Oy on myöntänyt meille telepätevyystodistuksen. Todistus myönnetään teleurakoitsijalle, joka täyttää alan toimijoiden, kuten Ficom:n, Kiinteistöliiton, RAKLI:n, SANT:n ja STUL:n asettamat pätevyyskriteerit. Vaativissa asennuskohteissa kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen ja edellyttää urakoitsijalta telepätevyyttä.

← Takaisin