kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Kiinteistöjen sähkötyöt ja palvelut

kuva sivustollakuva sivustolla

Antennityöt

Digitaaliset palvelut ovat muodostuneet jo osaksi arkipäiväämme, joten moitteettomasti toimiva, tarkoituksenmukainen antenni onkin perusedellytys niiden välittämisessä. Konsernimme on antennijärjestelmien asiantuntija, jonka kautta hoituvat niin antennien asennukset, huollot kuin määräaikaistarkastuksetkin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Antennijärjestelmä

Yksinkertaisimmillaan antennijärjestelmä muodostuu antennista ja kaapelista sekä kaapelin päähän kytketystä vastaanottimesta. Nykyinen tietoliikenne ja palvelut vaativat antennijärjestelmän varustetasolta kuitenkin ajan- ja standardinmukaisuutta, jotka varmistamme käyttämällä vain parhaimpia osia ja huolehtimalla asennustyön laadukkuudesta.

Tällöin järjestelmä palvelee mahdollisimman hyvin käyttäjiään niin suorituskyvyltään kuin välittämiensä palvelujen osalta. Antennijärjestelmien laatu muodostuu ominaisuuksista, joiden toteaminen edellyttää hyviä mittauslaitteita, tarkkoja mittauksia sekä hyvää ammattitaitoa.

Noudatamme tarkasti turvallisuusmääräyksiä ja suunnittelemme ja toteutamme antennijärjestelmät aina yhteisantennistandardien mukaisesti. Mahdollinen mastorakenne kiinteistön katolla suojataan ukkosen aiheuttamilta sähköpurkauksilta ja -varauksilta maadoittamalla. Kiinteistön ukkossuojausta voidaan myös parantaa rakentamalla siihen erillinen ukkossuojausjärjestelmä.

← Takaisin