kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Kiinteistöjen sähkötyöt ja palvelut

kuva sivustollakuva sivustolla

Paloilmoittimet ja -varoittimet

Jokaisesta kodista ja kiinteistöstä tulisi löytyä ajanmukainen ja varmasti toimiva palovaroitin. Palovaroitin pelastaa ihmishenkiä, joten sen oikea sijoittelu ja toimivuuden varmistus ovat äärimmäisen tärkeitä ja vastuullisia tehtäviä.

Olemme Tukesin auktorisoima paloilmoitinliike, jolta saat EFS Fire -paloilmoittimet sekä Telemic Oy:n palovaroittimet paloturvallisuusmääräysten mukaan asennettuina. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä palovaroitinjärjestelmien suunnittelussa ja asennuksessa. Panosta turvallisuuteesi ja ota yhteyttä!

Paloilmoitinjärjestelmä

Paloilmoitinjärjestelmän toiminta perustuu alkavan palon tunnistamiseen. Kun järjestelmä havaitsee jo alkuvaiheen savun, saavat ihmiset näin enemmän aikaa evakuointiin ja alkusammutuksen aloittamiseen ennen leimahdusta, lämpötilan nousua tai myrkyllisten savukaasujen voimakasta muodostumista.

Olemme Honeywell Life Safety:n Eltek-paloilmoittimien Varsinais-Suomen valtuutettu aluepartneri. Honeywell Life Safety on maailman johtava paloilmoitinjärjestelmien tuottaja sekä palo- ja kaasuilmaisimissa.

Tutustu Paloilmoitinjärjestelmät-esitteeseen.

Palovaroitinjärjestelmä

Palovaroitin reagoi ilmassa olevaan savuun, jolloin tapahtuu hälytys. Meiltä saat erilaiset palovaroitinjärjestelmät, jotka ovat paristovapaita ja paloturvallisuusmääräykset täyttäviä. Palovaroitinjärjestelmän peruspaketti sisältää sähköverkkoon liitettävän, akkuvarmistetun keskusyksikön sekä kaksi lämpöilmaisinta.

Palovaroittimet ovat olleet pääsääntöisesti paristokäyttöisiä, mutta nykyiset määräykset vaativat uudisasennukset tehtäväksi sähköverkkoon liitettyinä. Palovaroittimien asentaja, sähköurakointioikeudet omaava asennusliike, vastaa siitä, että palovaroittimet asennetaan määrätyn asennusohjeen mukaisesti. Palovaroitin on pakollinen jokaisessa asuinhuoneistossa.

Hanki palovaroitin tai -ilmoitin luotettavalta ammattilaiselta

Kun haluat edistää paloturvallisuutta kotona tai työpaikalla, voit kääntyä puoleemme. Suunnittelemme ja asennamme juuri sinun kiinteistöösi sopivimman palovaroitinjärjestelmän turvallisuutesi maksimoimiseksi.

← Takaisin