Kiinteistöjen sähköteknisten palveluiden ammattilainen – LST
kuva sivustollakuva sivustolla

Luottamus ja ammattitaito ovat kiinteistöjen sähköteknisten palveluiden perusta

Ammattitaitoiset asentajamme auttavat sinua kaikissa kiinteistöjen sähköteknisissä tarpeissa. Asennamme kiinteistöösi tarvittavat koneet mm. kylmäkoneet. Ajanmukaistamme valaistuksen ja tarvittavat järjestelmät kuten myymäläjärjestelmät, kulunvalvonnan, turvallisuusjärjestelmät ja elektroniikkalaitteet. Kattava palveluvalikoimamme käsittää sähkö-, palohälytin- ja antenniasennukset sekä verkkokaapeloinnit.

Meiltä saat palvelut kiinteistöjen sähköistykseen kokonaisvaltaisesti:

  • suunnittelun tarpeidesi mukaan

  • tarvikkeiden ja laitteiden toimituksen

  • sähkölaitteiden asennuksen

kuva sivustollakuva sivustolla

Sähköistyksen projektitoimitusten huippuosaaja

[@portabletext/react] Unknown block type "block", specify a component for it in the `components.types` prop

Tiedotamme oma-aloitteisesti uusien teknologisten mahdollisuuksien hyödyt, kun kiinteistöjen ylläpitoa ja energiatehokkuutta kehitetään. Haluamme kehittyä alan huippuosaajina, joten työnkuvaamme kuuluu myös oman osaamisemme jatkuva kehittäminen.

kuva sivustollakuva sivustolla

Vaihda ledeihin ja puolita sähkölasku

Uudet led-valot kuluttavat vähemmän sähköä, valot palavat vain tarvittaessa ja valaistus on lähes huoltovapaa. Led-valaistus sopii kaikkiin tiloihin ja se räätälöidään toiveidesi ja käyttötarkoituksen mukaan.

Toteutamme valaisinjärjestelmien muutostarpeiden arviointeja ja asennuksia. Helvar designer-pätevyyden myötä hoidamme valaistuksen asennustyön lisäksi älykkään ohjelmoinnin – saat siis koko palvelun kerralla yhdestä paikasta.