kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Palvelut liikenteellle

kuva sivustollakuva sivustolla

Sähköautojen lataus

Tarjoamme asiantuntijan tekemiä autonlatauskartoituksia. Kartoituksessa teemme selvityksen kiinteistön sähköverkon tilasta ja valmiudesta sähköautojen lataukseen sekä latauspisteiden rakentamiseen. Lopputuloksena saat raportin sähkölaitteiston tilasta sekä toimenpide-ehdotukset jatkoa varten. Toimenpide-ehdotuksessa kerrotaan, mitä latauspisteiden rakentaminen vaatii, miten se voitaisiin toteuttaa ja millaisia kustannuksia siitä syntyisi.

Lataa sähköauto turvallisesti

Kartoitukset ovat tarpeellisia, sillä sähköautojen oikeaoppinen ja turvallinen lataus edellyttää niitä varten tarkoitettuja latauspisteitä tai -asemia. Sähköauton lataus kuormittaa kiinteistön sähköverkkoa eli kiinteistön olemassa oleva sähköliittymä ei välttämättä sovellu sähköautojen lataamiseen.

Sähköautoa ei ole suunniteltu ladattavaksi tavallisesta pistorasiasta, joten oikeanlaisen latauslaitteiston hankkiminen on tärkeää. Sähköauton lataaminen voi vaurioittaa tavallista pistorasiaa ja aiheuttaa jopa tulipalovaaran.

Autonlatauskartoituksen avulla saat selkeän kuvan siitä, mitä nykyisellä sähköverkolla voidaan tehdä ja miten sitä voitaisiin parantaa, jotta haluttu latauspisteiden määrä voitaisiin saavuttaa.

← Takaisin