kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Palvelut liikenteelle

kuva sivustollakuva sivustolla

Kauko- ja lähiliikennejunat

Teemme juniin huolto-, korjaus- ja muutostöitä ja tarjoamme palvelut avaimet käteen -periaatteella. Toiminnassamme vahvuutena on toimitusvarmuus ja laatu, mitkä tekevät palvelustamme kilpailukykyisen kaikilla markkinoilla. Liikkuvan kaluston asentajistamme löytyy myös erikoisosaajia, joten osaamisemme on erittäin korkealla tasolla. Toimimme tarvittaessa läheisessä yhteistyössä viranomaisten kanssa ja noudatamme aina määrättyjä standardeja.

Kaikki projektimme aloitetaan mahdollisten haasteiden kartoittamisella, jotta voimme taata työn etenemisen moitteettomasti. Pystymme näin ennakoimaan paremmin, mitä projektissasi tullaan tarvitsemaan työn aikana. Huoltotöissä vikakartoitus on asentajiemme erikoisalaa ja he toimivat töissään aina asiakaslähtöisesti.

Yksi suurimmista liikkuvan kaluston asiakkaistamme on VR Yhtymä. VR:lle olemme toteuttaneet muun muassa Virve-ohjaamoradioiden asennukset sen koko kalustoon. Projekti käsitti muun muassa töiden aikataulutukset yhdessä omistajan kanssa, esivalmisteet ja sähkötyöt sekä veturikuljettajien koulutusasemien rakentamiset uuden järjestelmän käyttöönottoa ja koulutusta varten. VR:lle teemme myös esimerkiksi talvihuollot Sm3- ja V30 Huollot Sm2 -juniin sekä vianhakuja niin tarvittaessa.

Lähijuniin teemme korjauskartoituksia ja olemme vaihtaneet muun muassa vioittuneita antennikaapeleita Sm5 juniin Virve asennuksien yhteydessä. Lähijuniin olemme tehneet myös mm. kameravalvontajärjestelmien, näyttöjen sekä kuulutuslaitteiden asennuksia. Myös HSL:n lipunmyyntijärjestelmien (LIJ2014) asennus- ja käyttöönottotyöt kuuluivat projekteihimme.

← Takaisin