kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Palvelut liikenteelle

kuva sivustollakuva sivustolla

Metrot ja raitiovaunut

Metro- ja raitovaunuliikennettä palvelemme laatuosaamisella ja asiakaslähtöisesti. Asiantuntijamme tekevät sinun työstäsi helpon, sillä osaava henkilöstömme toimii itsenäisesti ja työt tulevat aina valmiiksi ajallaan. Henkilöstömme on kokemustasoltaan korkea ja asiantuntijamme ovat tehneet esimerkiksi metroihin tietoliikennemuutokseen liittyviä töitä jo useamman vuoden ajan.

Palvelemme sinua aina kokonaisvaltaisesti. Teemme sähkölaitteisiin sekä asennukset että käyttöönotot. Näin varmistamme, että laite on valmis liikenteeseen jo ennen kuin se luovutetaan sinun käyttöösi. Käytössämme ovat myös laajat alihankintaketjut ja hyvät verkostot, joita voimme hyödyntää kaikissa projekteissamme.

Asiakkaitamme on esimerkiksi Helsingin metro, jonka järjestelmä ohjaa kuljettajaa ajamaan junaa energiatehokkaasti ja ajallaan. Järjestelmän asennukset me suoritimme asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella, jolloin toimittaja toimitti asennusmateriaalin ja me huolehdimme asennuksista ja käyttöönotosta. Mielenkiintoinen projekti oli tuolloin Suomessa ensimmäinen laatuaan.

← Takaisin