← Takaisin

Uusi ilme ja uudet verkkosivut korostavat LST:n yhtenäisyyttä

Samuli Rantanen, LST Group Oy, LST Projects Oy

joulukuu 2021

Verkkosivumme on uusittu korostamaan LST Groupin yhtenäisyyttä ja samalla uusilla sivuilla tuodaan paremmin esille kaikki toimialakohtaiset palvelumme.

Uusi, tuore ilme korostaa LST Groupiin kuuluvien yhtiöiden yhtenäisyyttä ja tuo selvemmin esille kaikki toimialamme. Myös LST:lle tärkeät toimintaperiaatteet ja arvot ovat nyt selkeästi esillä: asiakaslähtöisesti, kestävästi ja kerralla oikein.

Asiakaslähtöisyyttä on pidetty myös uuden sivuston rakenteen perustana. Sivuiltamme on nyt entistä helpompi löytää toimialakohtaisesti tarjoamamme palvelut sekä vastuuhenkilöt, joihin voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Erinomainen esimerkki LST:n arvojen näkymisestä päivittäisessä työssä on Grob 115E -avioniikkamuutosprojekti. Asiakkaamme Patria Aviation palkitsi LST:n asentajat Ari Valkosen ja Sauli Pietilän hyvästä asenteesta ja työpanoksesta haastavassa projektissa. Tällainen palaute on meille erittäin tärkeää ja kiitämme Patria Aviationia kunnianosoituksesta.

Uuteen vuoteen siirrymme positiivisella asenteella. Ensi vuonna meillä LST:llä onkin juhlavuosi, sillä konsernimme täyttää pyöreät 60 vuotta. Omasta puolestani haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme kuluneista vuosista! Eikä yhteistyö suinkaan lopu tähän, vaan jatketaan samaan malliin tästä eteenpäin. Kiitos myös kaikille LST:läisille upeasta työpanoksesta!

Mukavaa joulun odotusta!

Samuli Rantanen

toimitusjohtaja / LST Group Oy

  • kuva sivustollakuva sivustolla

    Samuli Rantanen

    Toimitusjohtaja,
    LST Group Oy, LST Projects Oy

← Takaisin