kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Teollisuuden sähkötyöt ja palvelut

kuva sivustollakuva sivustolla

Sähkötekniset kokonaistoimitukset

Sähköteknisten ratkaisujen kokonaistoimitus on asiakkaalle vaivattomampi ja elinkaaritarkastelussa varmempi ratkaisu, kuin jokaisen osatoimituksen ostaminen erikseen. Kokonaistoimituksessa vastuun kantaa LST ja osatoimitukset hoituvat erikoistuneiden tytäryhtiöidemme kanssa saumattomasti.

Kokonaistoimitukset räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, mutta yleisesti kokonaistoimituksemme sisältävät sähkö- ja automaatiosuunnittelun, projektijohdon, materiaali- ja laitetoimitukset, automaatio- ja sähkökeskukset, asennustyöt sisältäen testaukset ja käyttöönoton.

Olemme toimittaneet mm. Siemensin, ABB:n ja EATONin laitteiden kokonaistoimituksia. Teollisuuden referenssejä meillä on mm. elintarviketeollisuuden tuotantolinjoista, murskaamoista, pakkauslinjastoista, teollisuuskiinteistöt sähkönjakelupäivityksistä sekä erilaisista energiatehokkuutta parantavista investoinneista.

Onnistuneen kokonaistoimituksen jälkeen, pystymme auttamaan asiakkaitamme myös laaja-alaisesti sähkölaitteiden elinkaaren suunnittelussa, hallinnassa ja ylläpidossa.

← Takaisin