kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Teollisuuden sähkötyöt ja palvelut

kuva sivustollakuva sivustolla

Teollisuuden huolto ja sähkökunnossapito.

Teollisuuden sähkökunnossapito, laitteiden ja tuotannon häiriötön toiminta ovat toiminnan keskeinen kustannus- ja kilpailutekijä. Energiaohjelmassa riskitekijät on huomioitu ennakoivan sähkökunnossapidon ja huollon avulla. Korjauksen lisäksi otamme selvää vian todellisista syistä ja aiheuttajista ja teemme ehdotuksen tarvittavista muutoksista, joilla hoidetaan viallinen järjestelmä lopullisesti ja kerralla kuntoon. Kiireellisissä vikatilanteissa asentajat ovat paikalla muutamassa tunnissa.

LST Energiaohjelmaan sisältyy yksilöllinen huolto- ja kunnossapitosopimus, jolla varmistetaan keskeytymätön energiansaanti esim. sähkökatkoksissa ja vikatilanteista. Korjaukset suoritetaan lyhyellä vasteajalla. Teollisuuden sähkökunnossapito ja sen palvelut ovat käytettävissä kiireellisissä tapauksissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Huolto- ja kunnossapitosopimuksiin kuuluvien palveluiden lisäksi teemme yksittäisten laitteiden huoltoa. Korjaamme moottoreita, muuntajia, taajuusmuuntajia ja generaattoreita.

← Takaisin