kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Teollisuuden sähkötyöt ja palvelut

kuva sivustollakuva sivustolla

Teollisuuden huolto ja sähkökunnossapito.

Teollisuuden sähkökunnossapito, laitteiden ja tuotannon häiriötön toiminta ovat toiminnan keskeinen kustannus- ja kilpailutekijä. Elinkaaripalveluissa riskitekijät on huomioitu ennakoivan sähkökunnossapidon ja huollon avulla.Korjauksen lisäksi otamme selvää vian todellisista syistä ja aiheuttajista ja teemme ehdotuksen tarvittavista muutoksista, joilla hoidetaan viallinen järjestelmä lopullisesti ja kerralla kuntoon.

Asiakkaan kanssa voidaan sopia myös yksilöllinen huolto- ja kunnossapitosopimus, jolla varmistetaan keskeytymätön toiminta esim. energiansyöttö sähkökatkoksissa ja toiminta vikatilanteista.

Korjaukset suoritetaan lyhyellä vasteajalla joko asiakkaan tiloissa tai sähkökonekorjaamollamme Turussa. Teollisuuden sähkökunnossapito ja sen palvelut ovat käytettävissä kiireellisissä tapauksissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kunnossapitosopimuksiin voidaan sopia myös esim. päivystyksen järjestämisestä tai moottorihotellista, jolloin kriittisen sähkömoottorit on heti saatavilla.

Huolto- ja kunnossapitosopimuksiin kuuluvien palveluiden lisäksi teemme yksittäisten laitteiden huoltoa. Korjaamme moottoreita, muuntajia, taajuusmuuntajia ja generaattoreita.

← Takaisin