kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin

Sähkötyöt ja palvelut

kuva sivustollakuva sivustolla

Suunnittelu ja konsultointi

Teemme suunnitteluprosessin sinulle helpoksi ja koko projektin ajan yhteydenpito sujuu joustavasti vastuullisen yhteyshenkilömme kautta. Hallitsemme projektin alusta loppuun, ja olemme tukenasi esisuunnittelusta käyttöönottokoulutukseen. Pystymme toteuttamaan laajoja suunnitteluprojekteja asiantuntevan verkostomme avulla.

Perehdymme huolellisesti suunniteltavan projektin lähtöaineistoon ja näkemyksiisi toteutuksesta. Aikataulutamme projektit tarkasti ja huolehdimme materiaali- ja kustannushallinnasta. Asennusten jälkeen teemme myös loppupiirustukset ja muun dokumentoinnin.

Sähkösuunnittelu

Laadukas ja kustannustehokas sähköasennus alkaa suunnittelupöydältä. Silloin yleensä ratkeaa merkittävä osa koko toimituksen kuluista.

Palvelemme asiakkaitamme sähköisten järjestelmien suunnittelussa, toteuttamisessa ja konsultoinnissa. Vahvuutenamme on pitkä kokemus erilaisiin kohteisiin sopivista ratkaisuista. Teemme suunnittelutyötä erityisesti meriteollisuudelle ja suunnittelemme sähköistyksiä mm. uudiskohteisiin, saneerauksiin, korjauksiin ja automaatioprojekteihin.

Mekaniikkasuunnittelu

Mekaniikkasuunnittelua teemme laivojen teknisiin tiloihin sekä liikkuvan kalustoon kuten panssarivaunuihin ja juniin. Kädenjälkemme löytyy mm. Meyerin telakan uudislaivoista.

← Takaisin