Palvelut laivateollisuudelle – LST
kuva sivustollakuva sivustolla

LST sähköistää laivat Suomessa ja ulkomailla

Olemme laivasähköistyksen uranuurtaja ja yksi maamme johtavia toimijoita. Toteutamme sähkötöitä kaikilla Suomen telakoilla sekä pidempiä komennuksia ulkomaisilla telakoilla. Marine-yksikkö on konsernin toimialoista suurin palveluntarjoaja.

kuva sivustollakuva sivustolla

Energiatehokkuuden optimointi on keskeistä myös laivanrakennusteollisuudessa

Tarjoamme sähköistykseen uusimpia teknologioita sekä tuotteita ja palveluita, joiden avulla asiakkaamme voivat vähentää energiankulutusta, parantaa tuottavuutta, kilpailukykyä ja näin pienentää liiketoiminnan riskejä.

Toteutamme kaikenkokoisia projekteja sekä Suomessa että ulkomailla. Teemme sekä suuria ja paljon resursseja vaativia kokonaisprojekteja että pieniä ja ketteryyttä vaativia sähkötöitä. Käytössämme on koko konsernimme osaaminen: suunnittelu, esivalmistus, projektinjohto ja asentajaresurssit.

[@portabletext/react] Unknown block type "block", specify a component for it in the `components.types` prop
kuva sivustollakuva sivustolla

Sähköasennukset ja kehitystyöt laivan koko elinkaaren ajan jopa käyttötarkoituksen muuttuessa

Teemme sähkötöitä uusiin ja vanhoihin aluksiin, kuten huoltolaivoihin, hinaajiin, losseihin, satamamurtajiin, työaluksiin, työveneisiin ja myös maailmanluokan huippuristeilijöihin. Huolehdimme sähköistä laivan koko elinkaaren ajan.

Uusiin laivoihin teemme sähkösuunnittelun sekä hoidamme materiaalit, asennustyöt ja asennettujen alueiden käyttöönoton. Asennamme myös koko laivan kattavat järjestelmät ja huolehdimme niiden käyttöönotosta. Palveluihimme kuuluu myös laivojen sähköjärjestelmien huolto- ja peruskorjaus.

Laivojen sähköjärjestelmien peruskorjaukset

Teemme myös laivojen sähköjärjestelmien peruskorjauksia, jolloin huolehdimme purettavan alueen suunnittelusta, purkamisesta ja uudelleen rakentamisesta. Korjaustyöt teemme tarpeen mukaan joko telakalla tai liikenteessä olevassa laivassa.

Huollamme ja korjaamme laivoissa olevat sähkömoottorit ja generaattorit sekä toimitamme ja asennamme tarvittaessa uudet. Lisäksi hoidamme työveneiden, huvijahtien sekä muiden pienalusten sähkötyöt.