kuva sivustollakuva sivustolla← Takaisin
kuva sivustollakuva sivustolla

Teollisuuden sähkösuunnittelu ja konsultointi.

Teollisuuden sähkösuunnittelu määrittää sähköistysprojektin laajuuden, kustannukset, aikataulun, nykyiset ja tulevat investointitarpeet sekä takaisinmaksuajan. Se huomioi energiatehokkuuden, ympäristö- ja muut tavoitteet kokonaisuutena. Järkevä sähkösuunnittelu tarjoaa keinoja ja ratkaisuja myös tulevaisuuden energiakysymyksiin.

Sähkösuunnittelu jaetaan konsultointiin, tekniseen suunnitteluun ja dokumentointiin. Konsultoinnissa etsimme ratkaisuja liiketoiminnan ja prosessien kehittämiseen. Teknisessä sähkösuunnittelussa tavoitteena on etsiä ratkaisuja, joilla tilaajan tarpeet voidaan toteuttaa olemassa olevilla resursseilla kustannustehokkaasti myös tulevat vaatimukset ja tekijät huomioiden. Dokumentoinnin ansiosta suunnitelmat on helppo pitää ajan tasalla.

LST Energiaohjelmassa yrityksesi saa projektiin sitoutuneen vastuuasiantuntijan, joka toimii suunnittelun ja toteutuksen yhteyshenkilönä ja projektivastaavana. LST suunnittelupalvelun asiakkaana voit hyödyntää LST Groupin vahvan osaamisen, vuosikymmenien toimialakokemuksen maalla ja merellä. Teollisuuden sähkösuunnittelu ja konsultointi ovat osa LST Energiaohjelmaa.

← Takaisin