Sähkötilojen kokonaistoimitus | LST
← Takaisin

Sähkötilojen kokonaistoimitus tuo laatua ja kustannussäästöjä

Eero Nevavuori, Laivasähkötyö Oy

tammikuu 2024

Kokonaistoimitus on kattava palvelu, jossa hoidamme sovitun kokonaisuuden kumppanuusperiaatteen mukaisesti kiinteällä hinnalla. KT-toimitus on asiakkaillemme keino hallita projektin kustannuksia ja riskejä.

Suomalaisessa meriteollisuusklusterissa kokonaistoimituksilla on pitkät perinteet, sillä laivoja rakentavat telakat toimivat yhteistyössä alihankkijaverkoston kanssa. Kokonaistoimituksia tekeville alihankkijoille on tyypillistä korkea projektinhallintaosaaminen. LST on erikoistunut meriteollisuuden sähkölaitteita sisältävien tilojen kokonaistoimituksiin.

Kokonaistoimitus soveltuu hyvin esimerkiksi päätauluhuoneisiin, sähkönjakelutiloihin, erilaisiin toimistoihin, datakeskushuoneisiin, konevalvomoihin ja komentosiltoihin, joissa sähköllä on keskeinen rooli. 

Suunnittelusta toteutukseen

Avaimet käteen -toimitus voidaan katsoa alkavaksi jo myyntivaiheessa, koska pystymme varhaisessa vaiheessa sitoutumaan kiinteään hintaan.

Toteutukseen siirryttäessä laadimme hankesuunnitelman, vahvistamme aikataulun, suunnitteluaineiston ja hankinnat sekä aloitamme työsuunnittelun. Asennusvaiheen aikana vastaamme myös työnjohdosta, seurannasta ja raportoinnista sekä laadunvalvonnasta.

Asennusvaihe päättyy luovutustarkastuksiin, ja senkin jälkeen kokonaistoimitukselle on voimassa takuuaika.

Näin muutamaan riviin puserrettuna työ vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta kokonaisuuden hallinta kysyy pitkää erikoisosaamista. Tämän osaamisen hyödyntäminen säästää asiakkaaltamme aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse koordinoida erillisiä osaprojekteja, vaan me hoidamme senkin asiakkaan puolesta.

Erikoisosaamisen edut asiakkaalle

Meillä LST:llä on yli 30 vuoden kokemus eri kokoisista projekteista ja uskallan luvata, että se kokemus koituu lopulta aina asiakkaan hyödyksi. Tarpeet voivat olla hyvinkin vaihtelevia ja erilaiset tilat edellyttävät erilaisia ratkaisuja. Osaamme ottaa suunnittelussa huomioon asennuksen, huollon ja luokituslaitosten vaatimukset. Asiakkaamme ovat kansainvälisellä tasolla vaativimmasta päästä ja olemme tottuneet laatutasoon, joka kestää vertailua. Me LST:llä räätälöimme optimaaliset toimintamallit ja tekniset ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan.

Pitkä kokemuksemme heijastuu asiakastyytyväisyyteen, saamme usein positiivista palautetta siitä, että teknisen täsmällisyyden lisäksi sovitut asiat hoituvat ajallaan ja sovittu kustannustaso pitää.

Kaikki tarvittava yhdellä toimituksella

Meriteollisuusklusteri on kyennyt jo pitkään hyödyntämään KT-toimitustemme kustannustehokkuutta, projektinhallintaa ja tietysti myös teknistä osaamista. LST Groupissa osaamista löytyy myös meriteollisuuden ulkopuolella. Pystymme soveltamaan eri toimialojen parhaita käytäntöjä projekteissamme. Takaamme kunkin asiakkaan tarpeisiin joustavan sopimuskäytännön, luotettavan laadun ja pitävät aikataulut.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

  • kuva sivustollakuva sivustolla

    Liiketoimintajohtaja, Marine,
    Laivasähkötyö Oy

← Takaisin