Hyvät työt vetävät puoleensa parhaat tekijät | LST
← Takaisin

Hyvät hommat vetävät puoleensa hyviä tekijöitä

Eero Nevavuori, Laivasähkötyö Oy

joulukuu 2022

Ja hyvät tekijät vetävät puoleensa hyviä hommia.

Niin se meillä LST:llä tuntuu menevän. Olemme onnistuneet saamaan koko joukon sähköalan ammattilaisia ja kosolti hyviä asiakkaita, joille pääsemme sähkötöitä tekemään.

Tälläkin hetkellä töitä on näköpiirissä monelta eri toimialalta, joten tekijöille on vielä tilaa.

Mutta kenelle LST sopisi työpaikaksi? Jos olet sähköasentaja ja tykkäät monipuolisista töistä, arvostat uralla etenemismahdollisuuksia ja mukavan yhteisöllistä tekemisen tapaa, niin tervetuloa!

Monipuolisia töitä mielenkiintoisissa työympäristöissä Suomessa ja ulkomailla

LST:n juuret ovat laivateollisuuden sähkötöissä. Nykyisin meillä tehdään laivojen ohella myös maapuolen töitä, joten työnkuvan monipuolisuus on taattu. Kaapelointi-, kytkentä- ja käyttöönottotöitä pääsee meillä tekemään mielenkiintoisissa ympäristöissä. Ilman sähköä maailman suurimmissa risteilijöissä jäisivät kokematta vuoristoradat, ohjaamot, konehuoneet, kylpylät, baarit, aurinkokannet, auditoriot, kasinot ja sairaalat.

Moderneissa risteilijöissä ja muissa erikoisaluksissa käytetään alan uusinta tekniikkaa, joihin teemme myös prototyyppejä, joissa saa käyttää kaikkea osaamistaan, kokemustaan ja käsityötaitoaan. Asiantuntijoillemme riittää työsarkaa.

Suurin osa töistämme tehdään Varsinais-Suomen, Rauman ja Helsingin seuduilla, mutta välillä on luvassa ulkomaankomennuksiakin. Viime aikoina kotimaan kamaralta on keikkailtu muissa Pohjoismaissa, Benelux-maissa ja Välimeren alueella sekä Kaspianmerellä, Australiassa, USA:ssa ja Kiinassa.

Urapolkuja moneen suuntaan

Uransa alussa olevat tekijät arvostavat LST:n tapaa toimia niin, että mestaristyyppinen asiantuntija on aina aluksi saatavilla ja tukena. Maailma ja asiakkaiden toiveet pitävät huolen siitä, että paikoilleen ei tarvitse jäädä tamppaamaan, vaan jokainen tekijä voi oman elämäntilanteensa ja tavoitteidensa mukaan opiskella vaikka työn ohessa ja edetä urallaan tutun ja turvallisen työnantajan palveluksessa.

Yhteisöllistä tekemistä

Meillä tehdään laatutöitä laatuporukalla. Kaveria jeesataan ja kaverit jeesaavat, siitä tulee työyhteisön tekemisen meininki ja siitä syntyy myös työn ilo. 

Työnantaja hoitaa omat velvoitteensa turvallisen varmasti, työterveyshuolto toimii ja kulttuurisetelit livahtavat kilpailukykyisen palkan kanssa taskuun. Sillä reseptillä olemme saaneet meille ammattitaitoista väkeä, jonka ansiosta kirjainyhdistelmä LST työtakin selkämyksessä tarkoittaa asiakkaillemme laadun taetta.

  • kuva sivustollakuva sivustolla

    Liiketoimintajohtaja, Marine,
    Laivasähkötyö Oy

← Takaisin