← Takaisin

Rekrytointiuutisia ja positiivista asiakaspalautetta

Samuli Rantanen, LST Group Oy, LST Projects Oy

syyskuu 2021

Syksy on alkanut meillä LST:llä vauhdikkaasti. Kesän aikana olemme saaneet lisää lstläisiä kaikkiin toimipisteisiimme eli Turkuun, Helsinkiin sekä Raumalle.

Uusien työntekijöiden mukana toimintaan ja tekemiseen tulee aina lisää intoa ja uusia näkemyksiä. Toimintatapoihin tutustuva uusi työntekijä tuo aina omasta aiemmasta työkokemuksestaan lisäarvoa ja kehitysideoita, joilla toimintaa voidaan jalostaa edelleen.

Sisäisen kehitystyön tiimellyksessä pitää kuitenkin aina pitää mielessä myös kenelle töitä teemme eli asiakkaat. Asiakkaiden kuunteleminen ja heidän tarpeisiinsa mukautuminen ovat jokaisen pitkäjänteistä työtä tekevän yrityksen perusarvoja ja takaavat pitkät ja hyvinvoivat asiakassuhteet.

Me LST:llä haimme lisäapua tähän työhön ulkopuoliselta taholta, joka suoritti asiakastyytyväisyyskyselyn haastattelemalla LST Sähköpalvelun kiinteistö- ja teollisuustoimialan asiakkaitamme. Tulokset olivat erittäin positiivisia ja rohkaisevia ja saamamme palaute auttaa meitä kehittämään toimintaamme myös jatkossa asiakkaidemme toivomaan suuntaan. Tuloksista voit lukea lisää täältä.

Haluamme kiittää kaikkia haastatteluun vastanneita asiakkaitamme sekä erittäin positiivista palautetta saaneita työntekijöitämme! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Kuluvan syksyn aikana päivitämme yrityksemme nettisivut toiminnallisuudeltaan nopeammiksi ja sisällöltään selkeämmiksi, jotta asiakkaamme pystyvät paremmin löytämään itselleen olennaiset tiedot sivuiltamme.

  • kuva sivustollakuva sivustolla

    Samuli Rantanen

    Toimitusjohtaja,
    LST Group Oy, LST Projects Oy

← Takaisin