← Takaisin

Ville Lehdosta LST Servicen osakas

tammikuu 2020

LST Servicen toimitusjohtaja Ville Lehto on nyt myös yhtiön osakas. Jatkossa Lehto haluaa kasvattaa yrityksen liiketoimintaa ja kehittää sen toimintoja.

– Yrittäminen ja yrittäjyys ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Olen varttunut varsinaissuomalaisella pientilalla ja tottunut jo pienestä tekemään töitä. Maatilalla kasvoi tekemisen kulttuuriin ja oppi, että omalla työllä on suora vaikutus siihen, miten tila menestyy ja mitä jää viivan alle. Palaset loksahtivat kohdalleen, kun minulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä osakkaaksi LST Serviceen. Arvostan tätä mahdollisuutta lähteä viemään eteenpäin jo olemassa olevaa ja menestynyttä yritystä, Lehto kertoo.

Tähtäimessä kasvu

Lehto aloitti LST Servicen toimitusjohtajana keväällä 2019 ja on siitä asti kehittänyt yrityksen toimintaa eteenpäin. Etenkin myynnin ja huollon välisen yhteistyön lähentäminen sekä asiakaspalvelun parantaminen ovat olleet Lehdolle tärkeitä.

– Mielestäni LST Servicen tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Nyt vuoden vaihteessa tehty teollisuusmyynnin yhdistyminen tukee liiketoimintaamme ja mahdollistaa asiakkaiden kokonaisvaltaisemman palvelun.

Lehdolla on paljon ajatuksia yrityksen kehittämiseen.

– Tulevina vuosina LST Servicen tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa sekä asiakaskuntaa. Kasvu on tarkoitus aikaan saada uusien tuotteiden ja palveluiden yhdistelmällä, vanhoja toki unohtamatta. Kivijalkamme on edelleen laadukas ja palveleva sähkökonekorjaamomme sekä sen osaava henkilökunta. Korjaamo tukee hienosti uusia palveluitamme, kuten nosturitarkastuksia. Myös korjaamon toimintaa tullaan kehittämään.

    ← Takaisin