← Takaisin

LST Etävalvonta valvoo moottoreita puolestasi

maaliskuu 2019

LST esitteli maaliskuussa Uusi Teollisuus -messuilla täysin uudenlaisen, moottorinvalmistajasta riippumattoman LST Etävalvonta -palvelun. Se on luotettava, langaton kunnonvalvontapalvelu, jonka voi kytkeä mihin tahansa teollisuudessa ja tuotannossa käytettävään moottoriin, vaihteistoon, pumppuun tai puhaltimeen.

– LST Etävalvonta on keskitettyä moottorien kunnonvalvontapalvelua. Jopa 89 prosenttia moottorien käyttökatkoista voidaan löytää ja havaita moottorien kuntoa valvovilla tekniikoilla. Käyttökatkot voivat aiheuttaa kymmenien tuhansien eurojen lisäkustannuksia. LST Etävalvonta valvoo moottoreita puolestasi ja varmistaa häiriöttömän tuotannon, sanoo Susanna Iso-Lauri LST Teollisuusmyynnistä.

Kustannustehokas LST Etävalvonta skaalautuu erikokoisten toimijoiden tarpeisiin teollisuudesta elintarviketuotantoon.

– Laitteita, joiden valvonnassa palvelustamme on erityisesti hyötyä, löytyy esimerkiksi teollisuuden linjalaitteista, ilmastointimoottoreista ja isoilta eläintiloilta. Niissä moottorien toimintahäiriöt voivat aiheuttaa merkittävää haittaa ja kalliita käyttökatkoja, sanoo Iso-Lauri.

Säännöllinen huolto säästää kustannuksia

LST Etävalvonnan anturit mittaavat muun muassa moottorin tärinää ja lämpötilaa. Muutokset niissä voivat paljastaa kehittymässä olevan vikatilanteen. Etänä suoritettava valvonta lisää myös työntekijöiden turvallisuutta: pyörivien koneiden läheisyydessä tehtävä mittaaminen voi olla turvallisuusriski.

LST Etävalvonta -palvelussa LST ottaa asiakkaaseen yhteyttä järjestelmän hälyttäessä tai etukäteen sovituin väliajoin, ja ehdottaa sopivia toimenpiteitä.

– Säännöllinen, suunnitellusti tehty huolto säästää kustannuksia, pidentää moottorin käyttöikää ja parantaa sen tehokkuutta, Iso-Lauri muistuttaa.

    ← Takaisin